top of page

Al begyndelse er udfordrende...

Jeg er en af dem der er gået fra at være fuldstændig skeptiker, til at blive så fascineret af det alternative, at jeg i dag praktiserer det selv og lever af det fuldtids...

Undervejs har det været en kæmpe personlig udvikling, som jeg i dag er utrolig taknemmelig for. 

Fik selv hjælp via kinesiologi

Jeg har aldrig brudt mig om det alternative. Det var nok mit udgangspunkt i starten. Lige ind til jeg selv fik noget eksem m.m. som zoneterapi ikke kunne få bugt med. Det endte i et besøg hos en kinesiolog, og det blev starten på min uddannelse med kinesiologi i 2007.

Konstant udvikling

Jeg tog mit første kursus tilbage i 2007 på Kinesiologiskolen i Vejle.

Der har jeg taget langt de fleste kurser. Alle kurser (både kinesiologi, healing, clairvoyance, anatomi og fysiologi, sygdomslære, ernæring m.m.) har jeg sammenlagt over 1500 timers undervisning, og dermed en rigtig god faglig viden, og et godt grundlag for at kunne hjælpe dig med næsten alt du har brug for. Desuden er jeg meget opsøgende ift. ny viden, både faglitteratur, kurser, sparring med andre både indenfor det alternative men også traditionelle behandlingssystem m.m.

Bruger ikke kun det alternative

Jeg er også uddannet social og sundhedsassistent og har flere års erfaring bl.a. fra sygehus. Det betyder jeg har en almen viden til medicin og sundhedssystemet m.m. Dette gør jeg også brug af når jeg arbejder. Er der noget jeg ikke har viden om læser jeg op på det (fx. medicin) 

Af og til sender jeg også klienter tilbage til egen læge til videre undersøgelser hvis nødvendigt. For at sikre at du får det optimale ud af behandlingen. 


Hvorfor skal du vælge mig?

Fordi du får behandling med fokus på kvalitet og faglighed. Intet problem er for stort eller for småt.

Jeg brænder for det jeg laver, og gør mit bedste hver gang jeg behandler. Jeg er ærlig hele vejen. Kan jeg ikke hjælpe dig er jeg også ærlig omkring det, og hjælper dig gerne videre til en der kunne være en mulighed i stedet.

Jeg arbejder målrettet, og arbejder efter at du skal have så få behandlinger som muligt, med mest mulig effekt.

bottom of page