top of page

Aktuelle Kurser

Boost din selvtillid og dit selvværd

En workshop med masser af simple og effektive redskaber til dig så du kan booste dit selvværd en gang for alle.


Det får du på denne workshop

  • 3 måneders forløb startdato: 27/2-2023
  • Forløbet foregår via lukket facebookgruppe og materiale tilsendes via din e-mail.
  • Ved tilmelding får du info om betaling, alle datoer for hvornår modulerne frigives, hvornår der er live-sessions m.m. og du vil få en påmindelse dagen før hver enkel begivenhed via mail og i Facebook-gruppen
  • 5 moduler med tilhørende workbooks. 
  • 5 live-sessions hvor du kan stille spørgsmål direkte (de kan også ses på replay)
  • Facebookgruppen giver dig mulighed for at stille spørgsmål til mig ved hvert modul, samt sparring med de andre fra holdet
  • Du får et huskekort med 3 trin til at gøre enhver dag bedre
  • Du har mig med som vejleder/coach hele vejen 
  • BONUS: Kun på dette hold! Ekstra opfølgning 16/6-2023 Live-session og med mulighed for at stille spørgsmål både direkte og forud hvis du ikke kan være med den dag

Modulerne Indeholder


Modul 1: Du lærer at kende forskel på selvtillid og selvværd og viden om hvordan de to påvirker hinanden. Du lærer at blive bevidst om din fortid og hvordan den har påvirket dit selvværd. Din indre dialog og hvordan du ændrer det til det bedre så du ikke lader sig styre af hverken fortid, gamle vaner, overbevisninger m.m. Allerede her får du de første simple redskaber til at skabe en forandring der styrker dit selvværd.   


Modul 2: Dette modul hjælper dig med at kunne mærke dig selv bedre. Hvordan du vender begrænsninger, frygt og meget andet til din fordel. Du vil her kunne blive bedre til at træffe de beslutninger der er rigtige for dig og sige fra der hvor det ikke gavner dig.

Her lærer du også de første 2 trin til at kunne gøre enhver dag bedre uanset hvor langt nede du er.


Modul 3: Perfektionismens positive og dårlige træk. På dette modul får du bevidsthed om hvordan det begrænser netop dit liv og dit selvværd, og hvad du gør for at slippe for dette problem. Du lærer hvor meget din underbevidsthed styrer dig og hvorfor.  Nøglen til hvordan du virkelig kan omprogrammerer din underbevidsthed så den gavner dit selvværd i stedet for at begrænse dig. Her gemmer det sidste trin sig også til hvordan du får en bedre dag og hvordan du kan gøre brug af det tre trin til at skabe et solidt fundament for dit selvværd og hvordan du bevæger dig sikkert fremad skridt for skridt. Dette gør dig stærkere til at overkomme eventuel modgang.


Modul 4: På dette modul gennemgår vi alle de klassiske fejl du (og rigtig mange andre) gør ift. at sidde fast og forværre dit lave selvværd. Du får her alle de effektive redskaber mine 15 års erfaring som kinesiolog har givet mig, samt erfaring fra min egen historie.


5:Her lærer du hvor vigtig en rolle dit selvværd spiller når du ønsker at manifestere dit drømmeliv. Det gælder uanset om det "bare" drejer sig om at manifestere bedre selvværd. Eller om du ønsker at manifestere succes i karrieren, familielivet, få drømmehuset, de ønskede vægttab, flere penge, bedre helbred osv. På dette modul får du igen alle værktøjer til hvordan du tiltrækker/skaber det liv du drømmer om og hvordan du kan slippe fri af alle uheldene (fx. gæld, dårlige forhold, ting der går i stykker, vægten der ikke vil flytte sig m.m.)    


Efter 3 måneder 


Står du stærkere i dig selv. Du har al den viden og alle redskaber til at kunne fortsætte din rejse til endnu bedre selvværd og selvtillid. Dette gælder hvad enten denne workshop er til dig selv, om den skal hjælpe dine børn eller lignende.


Da det er første gang denne workshop afholdes, får du det til en helt speciel pris af kun 7.500,-kr 

(Prisen forventes at stige til ca. det dobbelte fra næste gang) 


Har du yderligere spørgsmål til denne workshop er du velkommen til at kontakte mig på mail: bnj@bnj-klinikken.com

Tilmeld dig her 


Du får efterfølgende tilsendt en e-mail med yderligere info omkring betaling m.m.

Navn*

E-mailadresse*

Tilmelding til Boost dit selvværd start 27/2-2023

bottom of page